Witam, mam na imię Agnieszka. Urodziłam się z zespołem wad wrodzonych rąk, kręgosłupa, nerek itd… Wymagam stałej opieki specjalistów, m.in. neurologa, urologa, neurochirurga. Do tej pory radziłam sobie sama, nie korzystając z żadnej pomocy. W ubiegłym roku przeszłam operację odbarczenia rdzenia kręgowego, która niestety, nie do końca się udała -  ucisk pozostał. Aby monitorować  stan swojego zdrowia, zmuszona jestem bardzo często wykonywać specjalistyczne badania medyczne, m.in. tomografię komputerową oraz rezonans magnetyczny. Regularne wykonywanie niezbędnych badań zleconych przez lekarzy specjalistów jest dla mnie bardzo dużym kosztem. Potrzebuję wizyt u specjalistów i środków ortopedycznych, aby łatwiej było mi funkcjonować i zmniejszyć do minimum ograniczenia z jakimi się borykam każdego dnia. Dlatego też zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc oraz wsparcie finansowe na pokrycie kosztów mojego leczenia.1% podatku Ciebie nic nie kosztuje – mi daje możliwości Licząc na zrozumienie z Państwa strony, z góry dziękuję za pomoc.

korzystania z opieki medycznej

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bartosik, 7328 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Licząc na zrozumienie z Państwa strony, z góry dziękuję za pomoc.