Agata Thiel

Nazywam się Agata Thiel i niedawno skończyłam 15 lat. 16 września 2015 roku był najgorszym dniem mojego życia. Wtedy właśnie dowiedziałam się, jak poważnie jestem chora. Diagnoza wypowiedziana przez Panią Doktor kompletnie mnie zaszokowała: „Ostra białaczka limfoblastyczna”. Gdy to usłyszałam, nie mogłam w to uwierzyć… Dlaczego ja?! Czym sobie na to zasłużyłam? Choroba spadła na mnie, jak grom… Nic jej nie zapowiadało… Do tej pory byłam bardzo aktywną nastolatką, śpiewałam w chórze, jestem członkiem  Młodzieżowej Drużyny Pożarniczej. Od tamtego pamiętnego dnia wiem, że przeciwności losu nie jesteśmy w stanie przewidzieć i należy wziąć się mocno w garść, aby wygrać tę walkę. Od września jestem w szpitalu z krótkimi przerwami na przepustki do domu. Walczę każdego dnia i wierzę, że nadejdzie chwila, kiedy usłyszę z ust lekarzy, że jestem zupełnie zdrowa i zacznę żyć, jak dawnej! Ty także możesz pomóc mi wrócić do dawnego, aktywnego życia zdrowej nastolatki! Wystarczy, że przekażesz 1% podatku FUNDACJI AVALON z dopiskiem Thiel, 5291Za każdą pomoc ogromnie dziękuję!

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<