Mam na imię Agata i zmagam się z wieloma problemami zdrowotnymi. Mam zespół nieadekwatnej tachykardii w pozycji stojącej (POTS), hipoglikemię reaktywną, refluks żołądkowo-przełykowy, przepuklinę rozworu przełykowego przepony, zaburzenie regulacji autonomicznej z wazodylatacją i hipotensją, zaburzenia wegetatywne pod postacią somatyczną.

Z osoby aktywnej i energicznej, uwielbiającej ruch, stałam się niepełnosprawna, przykuta do łóżka. Muszę brać lekki i być pod stałą opieką lekarzy. Koszty leczenia i rehabilitacji przekarczają moej możliwości finasowe. Dlatego proszę was o wsparcie.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZTOMPKA,11477 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie. Serdecznie dziękuję za wszelką pomoc.