Mam na imię Agata, w 2003r. w wyniku wypadku amputowano mi nogę na poziomie uda. Jestem żoną i matką dwojga dzieci.

Staram się żyć normalnie, cieszyć każdym podarowanym dniem. Rodzina jest dla mnie motorem do działania. Od kilkunastu lat poruszam się na protezie oraz o kulach, nie pozostało to jednak obojętne dla mojego zdrowia. Aby móc funkcjonować bez bólu potrzebuję ciągłej rehabilitacji, leków oraz środków ortopedycznych (przede wszystkim naprawa i wymiana protezy). Dzięki Państwa wsparciu chciałabym móc spełniać swoje małe marzenia

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SYLWISTY, 11214 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazaną pomoc i wsparcie DZIĘKUJĘ.