Przez większą część życia byłam osobą aktywną zawodowo. Niestety w lipcu 2007 r. byłam uczestniczką wypadku komunikacyjnego, w wyniku którego doznałam poważnego urazu kręgosłupa i przez miesiąc byłam w śpiączce.

Po przebudzeniu, dzięki determinacji rodziny i przyjaciół oraz pomocy ludzi dobrej woli, udało mi się powoli wrócić do życia. Obecnie jestem osobą korzystającą z wózka inwalidzkiego, ale lekarze i rehabilitanci widzą w moim przypadku możliwość poruszania się przez część dnia przy pomocy kul. Potrzebna jest jednak dalsza intensywna i specjalistyczna rehabilitacja. Dlatego proszę Państwa o pomoc.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KUC, 319 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w dalszej rehabilitacji i leczeniu.

Dziękuję bardzo za pomoc.