Cześć, Mam na imię Agata. Studiuję Zarządzanie inżynierskie na Politechnice Gdańskiej oraz pracuję. Choruję na SMA, czyli rdzeniowy zanik mięśni...

Cześć,Mam na imię Agata. Studiuję Zarządzanie inżynierskie na Politechnice Gdańskiej oraz pracuję. Choruję na SMA, czyli rdzeniowy zanik mięśni. Moje schorzenie powoduje obumieranie neuronów, przez co słabnę.Od 2015 roku poruszam się na wózku, chociaż na krótszych dystansach chodzę z pomocą drugiej osoby. Uwielbiam robić makijaż, czytać książki, oglądać seriale. Jestem kociarą. Spełniam swoje marzenia i dzięki temu jestem szczęśliwym człowiekiem. Mam kochającego chłopaka, z którym uwielbiamy podróżować. Aby jak najdłużej się tym cieszyć regularnie ćwiczę i pływam na basenie.  Dziękuję Ci bardzo!Pozdrawiam, Agata

TWÓJ 1% SPEŁNI MOJE MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kopeć, 6813 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz pomagacie w realizowaniu się życiowo i w zachowaniu sprawności fizycznej.

Dziękuję Ci bardzo!Pozdrawiam, Agata