Nazywam się Adrian Walędzki. Mam 14 lat i od zeszłego roku walczę z bardzo groźnym przeciwnikiem – ostrą białaczką promielocytową. Rozpoznanie usłyszałem 29 maja 2020 roku. Leczenie od początku było bardzo trudne, doszło do niedowładu połowiczego prawostronnego, nie było wiadomo, czy kiedykolwiek jeszcze będę chodził.

Dzięki wielu rehabilitacjom oraz wysiłkom lekarzy, stanąłem na nogi. Po drodze zmagałem się z licznymi powikłaniami, a teraz kontynuuję tą trudną i nierówną walkę, z nadzieją, że uda mi się wygrać. Niestety, leczenie jest bardzo kosztowne, a oprócz niego potrzebne jest także wsparcie wielu specjalistów, abym mógł wrócić do pełni zdrowia. Dlatego tak bardzo potrzebuję Twojego wsparcia.

Proszę, pomóż mi w walce o lepsze jutro!

Możesz to zrobić przekazując 1% swojego podatku lub darowiznę fundacji AVALON z dopiskiem Walędzki, 13655.