Adrian Stasiak

Adrian urodził się 28.09.1997r. Z radością oczekiwaliśmy jego przyjścia na świat. Był radosnym, czułym i kochającym chłopcem, który był ciekaw życia. Niestety, szczęście opuściło nas gdy Adrianek skończył rok. Zauważyliśmy, że nie rozwija się prawidłowo, tak jak wszystkie dzieci. Lekarze wykryli, że Adrian cierpi na encefalopatię okołoporodową, epilepsję oraz mózgowe porażenie dziecięce. Ma trudności z poruszaniem się, chodzi na przykurczach oraz wymaga stałej kontroli osoby dorosłej w życiu codziennym. Objęty jest opieką Poradni Neurologicznej. Adrian wymaga stałej rehabilitacji, bez której choroba będzie szybko postępować. Wskazane są turnusy, które pomagają mu walczyć z chorobą i radzić sobie w życiu codziennym. Niestety, nie stać nas na tak duże koszty. Dlatego prosimy Ludzi o dobrych sercach o pomoc finansową.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Stasiak, 2286 pomagają Państwo Adrianowi w walce z chorobą. Z góry dziękujemy za pomoc.

DAJMY ADRIANOWI NADZIEJĘ NA LEPSZE JUTRO

Z góry dziękujemy za pomoc.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<