Adrian urodził się 15.03.2001 r. jako wcześniak w 31 tyg. ciąży. Jego stan był bardzo poważny. Po 14 miesiącach lekarze zdiagnozowali u niego dziecięce porażenie mózgowe: tetrapareza spastyczna czterokończynowa.

Jedyną metodą i jednocześnie szansą na normalne funkcjonowanie Adriana w życiu jest codzienna rehabilitacja oraz specjalistyczne masaże. Adrian był już w swoim życiu wielokrotnie hospitalizowany, przeszedł trzy operacje. Zwracamy się do Państwa z ogromną prośbą o pomoc w uzbieraniu środków finansowych na rehabilitacj

POMÓŻ ADRIANOWI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Anioł, 6004 pomagacie Państwo Adrianowi w codziennych zmaganiach.

Będziemy Państwu niezmiernie wdzięczni za każdą, nawet najdrobniejszą wpłatę.