Adam Żyżelewicz

Mam na imię Adam i mam 60 lat. Choruję na polio, chorobę Heinego-Medina. Jako dziecko byłem wielokrotnie operowany, a następnie długo rehabilitowany aż po dzień dzisiejszy. Skutkiem choroby jest lewostronny niedowład ciała ze spastycznym niedowładem kończyn górnej i dolnej oraz związane z tym zrosty kości lewej ręki, które całkowicie uniemożliwiły władanie nią oraz lewej nogi i stopy, co utrudnia mi bardzo chodzenie. Ponadto należę do osób, które doświadczają dysleksji rozwojowej, mam padaczkę. Pomimo mojej niepełnosprawności chciałbym godnie żyć, być potrzebny. Z natury jestem osobą pełną pomysłów i pragnącą dążyć do realizacji swoich marzeń, które często zostają tylko marzeniami. Zdaję sobie sprawę, że moja niepełnosprawność w znacznym stopniu utrudnia mi podjęcie pracy, czego wielokrotnie w życiu doświadczyłem. Z Twoją pomocą moja droga przez życie będzie łatwiejsza.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Żyżelewicz, 4628 pomagacie mi Państwo urzeczywistnić moje marzenia i cieszyć się jeszcze życiem Za wszelką okazaną pomoc i życzliwość serdecznie dziękuję.

POMÓŻ MI JESZCZE CIESZYĆ SIĘ ŻYCIEM!

Adam Żyżelewicz

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<