Nazywam się Adam Szukalski w dniu 06.08.2005 r. w wyniku wypadku komunikacyjnego doznałem urazu rdzenia kręgowego z niedowładem czterokończynowym byłem wówczas w bardzo ciężkim stanie.

Dzięki Poznańskiej Agencji Medycznej "Help", która wyposażyła mnie w respirator, dzięki któremu mogłem niezależnie oddychać była możliwość wypisania mnie po długim pobycie z szpitala do domu. Stałem się człowiekiem całkowicie zależnym od pomocy osób trzecich i stałej rehabilitacji. Poprzez ciężką pracę na turnusach z fizjoterapeutami pozytywnym efektem rehabilitacji jest odzyskanie części sprawności w rękach, nauczyłem się korzystać z telefonu oraz komputera przy pomocy specjalnej myszki. Gdyby nie ciągła i nieprzerwana rehabilitacja, która jest długa i kosztowna nie osiągnąłbym tego. Mam ogromne chęci oraz determinację by dążyć do samodzielności o sprawność. Więc zwracam się do ludzi dobrego serca z prośbą o pomoc i wsparcie. Wierzę, że fundusze, które przekażecie Państwo na moją rehabilitację oraz sprzęt do ćwiczeń, pomogą mi osiągnąć mój cel.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szukalski, 6349 umożliwią mi Państwo dalszą rehabilitację.

Za pomoc bardzo serdecznie dziękuję.