Adam Roczniok

Mam na imię Adam. W trzecim roku życia zdiagnozowano u mnie chorobę Charcota-Mariego-Tootha. Do 27 roku życia poruszałem się o własnych siłach lub pomagając sobie kulą ortopedyczną. Aktualnie poruszam się na wózku inwalidzkim.Przekazane przez Państwa pieniądze, chciałbym wykorzystać na zakup platformy schodowej - pionowej, dzięki której bez problemu będę mógł pokonywać schody prowadzące do mojego domu, ponieważ aktualnie robię to na czworaka. Od 2017 roku mam również nową pasję – rugby na wózkach. Zawsze kochałem sport i rywalizację, a teraz mogę rywalizować z innymi niepełnosprawnymi sportowcami z całej Polski. Niestety sport osób niepełnosprawnych w Polsce jest jeszcze mało popularny przez  co większość musimy finansować z własnej kieszeni co powoduje kolejne obciążenia dla domowego budżetu.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO LEPSZEJ SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Roczniok, 4140 pomogą mi Państwo w powrocie do lepszej sprawności oraz rozwijaniu się w sporcie. Dodatkowo będzie to niezbędna pomoc na pokrycie kosztów rehabilitacji i potrzebnego sprzętu ułatwiającego codzienne funkcjonowanie. Za każdą pomoc serdecznie dziękuję.

Drogi Darczyńco, jeżeli przekazywałeś darowiznę przez PayU między 01-17.02.2020, skontaktuj się z nami pod adresem mailowym [email protected], w celu sprawdzenia czy Twoja darowizna trafiła na wybrane subkonto. Ze względu na problemy techniczne, nie przy każdej wpłacie zaciągał się identyfikator Podopiecznego. Zależy nam aby wszelkie wpłaty zaksięgować zgodnie z Twoją wolą. Przepraszamy za utrudnienia.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<