Nazywam się Adam Narowski, mam 37 lat. Jestem nauczycielem wychowania fizycznego.

11.02.2019r. podczas prowadzenia lekcji WF-u upadłem...Diagnoza: wylew krwi do mózgu na skutek pęknięcia naczyniaka, w następstwie olbrzymi krwiak prawej półkuli mózgu oraz niedowład lewostronny całego ciała. Mam za sobą kilka operacji, długie okresy hospitalizacji i długie rozłąki z rodziną, żal, smutek, tęsknota, ale też radość, bo żyję! Życie dziś to codzienna walka, intensywna rehabilitacja, nauka wszystkiego od podstaw, to dni wzlotów i upadków. Koszty leczenia są jednak bardzo wysokie, dlatego zwracam się z prośbą o wsparcie.

POMÓŻ MI WYGRAĆ TĘ WALKĘ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Narowski, 12267 wspierasz moje leczenie i rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie.

Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję.