Cześć, jestem Adaś. Mam 2 latka i od urodzenia zdiagnozowany obustronny niedosłuch czuciowo-nerwowy.

Od piątego miesiąca życia jestem obustronnie aparatowany, dzięki czemu mogę usłyszeć otaczające mnie dźwięki. Niestety przede mną jeszcze długa droga rehabilitacji i leczenia u spacjalistów logopedii i surdopedagogiki. Razem z mamą i tatą wierzymy, że wszystko będzie dobrze. Wiem, że wasza pomoc jest niezawodna, dlatego proszę o Was o wsparcie w mojej dalszej drodze do świata dźwięku.

POMÓŻCIE MI USŁYSZEĆ ŚWIAT

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem LICHOTA, 8242 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność.

Za okazaną pomoc dziękuję Adam z Rodziną.