Witam, nazywam się Adam i mam 26 lat. W marcu 2019 roku uległem wypadkowi w pracy, na skutek którego lekarze musieli amputować mi prawą rękę. Przez całe życie największą moją pasją był sport. Utrata ręki spowodowała, że większość rzeczy, które wcześniej wykonywałem bez żadnych problemów, nagle stały się dla mnie bardzo trudne lub wręcz niewykonalne.

Pomimo ciężkiej sytuacji w jakiej obecnie jestem nie poddaje się. Do uzyskania tak ważnej dla mnie samodzielności potrzebuję profesjonalnej, funkcjonalnej protezy. Dzięki niej będę mógł wrócić zarówno do pracy jak i do normalnego życia. Jednak zakup ten jest bardzo kosztowny, dlatego razem z żoną zwracamy się do Państwa z uprzejmą prośbą o pomoc w walce z przeszkodami dnia codziennego.

POMÓŻ MI WALCZYĆ O SAMODZIELNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kata, 12248 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu, rehabilitacji oraz zakupie profesjonalnej protezy ręki.