Adam urodził się w 2014r., ma zdiagnozowane upośledzenie umysłowe, niepełnosprawność ruchową, wady genetyczne, liczne zmiany niedokrwienne obu półkul mózgu, obniżone napięcie mięśniowe, głębokie deficyty w zakresie zaburzeń integracji sensorycznej, przetrwałe odruchy pierwotne, zaburzenia adaptacyjne, zmniejszoną powietrzność płuc oraz zastawkowe zwężenie tętnicy płucnej.

Syn jest pod stałą opieką hematologa, neurologa, kardiologa, terapeuty SI, logopedy, fizjoterapeuty, ortopedy, uczęszcza też do przedszkola specjalnego. Adaś nosi sprofilowane wkładki i obuwie ortopedyczne robione pod zamówienie, ogranicza w diecie gluten, cukier i kazeinę.

PROSZĘ POMÓŻ ZAPEWNIĆ LEPSZE ŻYCIE ADASIOWI

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem JAKUBIEC, 8140 pomagasz Adasiowi w codziennej walce o sprawność i samodzielność, za co bardzo dziękuję.