Nazywam się Adaś Bujak. Choruję na ZOKN - mózgowe porażenie dziecięce, encefalopatię niedotleniowo-niedokrwienną i padaczkę.

Jestem wcześniakiem, na co dzień zmagam się z napadami padaczki, mam zaburzone funkcje ruchowo-poznawcze i uszkodzony wzrok. Moje życie to ciągłe wizyty u lekarzy specjalistów i rehabilitacja. Bardzo bym chciał w przyszłości być zdrowym, normalnym chłopcem. Móc bawić się z rówieśnikami i pójść do przedszkola. Spełniać marzenia i być radością dla moich rodziców.

Pomóż mi być choć trochę taki jak Ty!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BUJAK, 14303 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz w zakupie stołu rehabilitacyjnego.

Każda pomoc jest ważna! Dziękujemy, że pomagasz Adasiowi!