Mamy dwójkę wspaniałych dzieci: Łucję i Adasia. Obydwoje są niepełnosprawni. Łucja urodziła się z wadą genetyczną - Zespołem Downa, Adaś cierpi na autyzm dziecięcy.

Wydatki na rehabilitację i rozwój dwójki chorych dzieci przewyższają nasze dochody. Dlatego zwracamy się z prośbą o wsparcie do Was wszystkich. Serdecznie dziękujemy za przekazanie 1% podatku i darowizny. Dzięki Waszej pomocy nasze dzieci funkcjonują jak wszystkie inne, w ich wieku...prawie tak samo dobrze.

WSPOMÓŻ NAS W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ARASZKIEWICZ,4338 wspierasz Adasia i Łucję w codziennym funkcjonowaniu i dalszym rozwoju.

Zobacz więcej na www.stronalucji.pl