Mariola Dobrzyńska
Tytuł przelewu: Dobrzyńska, 15799

Mam na imię Mariola, mam 46 lat i ogromny apetyt na życie. Nowotwór złośliwy postanowił zmienić moje plany. Przez całe dojrzałe życie pomagałam chorym, zagubionym i żyjącym w niedostatku. Nie zatrzymały tego pojawiające się jedna za drugą choroby. Po porażeniu nerwu strzałkowego miałam kilkanaście skomplikowanych operacji ortopedycznych, jestem osobą niepełnosprawną.

Los postanowił testować mój charakter poprzez kolejne próby, tj. następny zabieg operacyjny kręgosłupa lędźwiowego wywołany dyskopatią, guzy tarczycy, Zespół Guillaina-Barrégo (GBS)-niedowład dłoni i problemy z pamięcią. Największy „życiowy” test nastąpił w maju 2021 wraz z rozpoznaniem raka złośliwego jajnika. Jestem po ciężkim zabiegu chirurgicznym i w czasie chemioterapii. Diagnoza wykazała wysokie zaawansowanie choroby nowotworowej i jej rozsianie w organizmie. Wciąż pomagam, dzielę się doświadczeniami i wiedzą jak walczyć z chorobą. Pomagając mnie, pomagacie pomagać innym.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem DOBRZYŃSKA, 15799 wspieracie mnie Państwo w codziennej walce o życie. Wszystkim Darczyńcom dziękuję z całego serca

Przekaż darowiznę

Aby przekazać darowiznę dla Beneficjenta Mariola Dobrzyńska wypełnij formularz podając dane Darczyńcy:

Kwota darowizny

Nazwa odbiorcy: Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa

Darowizna dla Podopiecznego nr rachunku odbiorcy: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001

Tytuł wpłaty: KOWALSKI, xxx - podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected].

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.