Zenon Ziółkowski

Ziółkowski, 12403
KRS

O mnie

Jestem Zenek mam 55 lat. 8 kwietnia 2019 r. przeszedłem udar krwotoczny. Walczyłem o życie, przeszedłem rehabilitację w prywatnym ośrodku.

Nie poddaję się od 3 lat walczę w domu oraz na rehabilitacjach w ośrodkach stacjonarnych. Rehabilitanci, logopedzi i wielu innych specjalistów wspomaga mnie w walce o zdrowie, sprawność fizyczną i powrót do mowy. Efekty tej ciężkiej pracy są widoczne: samodzielnie oddycham, samodzielnie jem, siadam przy niewielkiej pomocy, nauczyłem się obsługi wózka elektrycznego co daje mi niewielką samodzielność. Ostatnio przeszedłem 3 metry przy wsparciu, był to wysiłek nie do opisania, ale motywacja ogromna. Mowa powolutku powraca pojedyncze słowa, wypowiadam proste zdania. Jednak dalszym ciągu potrzebuję intensywnej rehabilitacji i zajęć logopedycznych.

Proszę o pomoc i wsparcie finansowe na dalsze leczenie i rehabilitację.

Przekazując 1,5% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ZIÓŁKOWSKI, 12403 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie. Dziękuję, Zenek z Rodziną.

Numer konta

Materiały do apelowania