Zwracam się z prośbą o pomoc dla Wiktorii. Wiktoria choruje od urodzenia na nieuleczalną, ciężką postać artrogrypozy. Jest to choroba zajętych wszystkich mięśni oraz sztywność stawów.

Dziewczynka przeszła już kilka operacji kończyn dolnych w Polsce i w Niemczech. Obecnie Wiktoria jest po ciężkich operacjach rekonstrukcji stawów biodrowych i prawego stawu kolanowego w USA. Aby osiągnąć sukces, potrzebuje wsparcia na dalsze leczenie, ortezy oraz intensywną rehabilitację. Dzięki Wam, ludziom wielkiego serca, będzie możliwe spełnienie największego marzenia Wiktorii, jakim jest samodzielne chodzenie.

POMÓŻ WIKTORII W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Matysiak, 3163 pomagasz Wiktorii w rehabilitacji, walce o sprawność oraz codziennym funkcjonowaniu.