Mam na imię Sylwia i od 2012r. żyję z rozsianą, zaawansowaną chorobą onkologiczną (przerzuty m.in. do płuc, jajników, węzłów chłonnych). Od 2017r. choroba postępuje, atakując kolejno mózg, kręgosłup, kolejne węzły chłonne.

Aktualnie przyjmuje codzienną chemioterapię, czekam na radioterapię całego mózgu oraz węzłów chłonnych. Lubię pomagać innym, jestem wolontariuszką kilku instytucji/organizacji. Trudno mi sfinansować prywatne wizyty lekarskie, dojazdy na leczenie (ponad 300 km w jedną stronę), leki onkologiczne i na choroby towarzyszące.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MIKULEC, 9509 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Jeśli możesz pomóc mi choćby drobną kwotą, będę ogromnie wdzięczna.

Odsłony: 2068