Nazywam się Stanisław Stopka. Mam 37 lat. Jestem żonaty i mam dwóch synów. W 1999r. wykryto u mnie tłuszczaka kanału kręgowego. Od 1999 - 2003r. przeszedłem 3 operacje usunięcia tłuszczaka, który naciskał na rdzeń kręgowy ( na odcinku kręgosłupa Th2 do Th9 ). Obecnie poruszam się na wózku inwalidzkim. Aby poprawić swoją sprawność, potrzebuję rehabilitacji, dlatego bardzo proszę o pomoc ludzi dobrego serca. Otrzymane środki chciałbym przeznaczyć nie tylko na rehabilitację, ale również na zakup sprzętu rehabilitacyjnego oraz aktywnego wózka inwalidzkiego, dzięki czemu będę mógł być bardziej samodzielny.

POMÓŻCIE MI BYC BARDZIEJ SAMODZIELNYM !

Przekazując 1% podatku lub darowizny Fundacji Avalon z dopiskiem Stopka, 2640 dajecie mi Państwo nadzieję na lepsze życie, za co z góry gorąco dziękuję.