Sebastian Reda

Reda, 5401
KRS

O mnie

Jestem Sebastian. Od urodzenia choruję na wielohormonalną niedoczynność przysadki mózgowej.
Chorobę wykryto u mnie około 6 roku życia i od tamtej pory muszę przyjmować hormon wzrostu, pomagający mi w prawidłowym funkcjonowaniu. Moje leczenie jest bardzo kosztowne. Po zaprzestaniu przyjmowania leku hormonalnego mogę mieć poważne zaburzenia zdrowotne, które mogą utrudniać mi normalne działanie w życiu codziennym. Ponadto mam także niedoczynność tarczycy. Proszę o pomoc oddając 1,5% przy rozliczaniu podatku
POMÓŻ MI W WALCE O ZDROWIE
Przekazując 1,5% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem REDA, 5401 wspieracie mnie Państwo w codziennych zmaganiach.
Numer konta

Moja wizytówka

Moja ulotka

Pobierz e-pity

Wspierane urządzeniaPlatformy programy e-pity

Odsłon: 1355

Jak możesz mi pomóc?

Podaj swoje dane
Wybierz wysokość jednorazowej wpłaty
Wybierz sposób płatności
Nazwa odbiorcy
Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa
Numer konta
Tytuł przelewu
Reda, 5401
Podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected]

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.