Witam serdecznie kochani Darczyńcy! Mam na imię Sebastian urodziłem się w Tarnowskich Górach mam 43 lata. Od urodzenia jestem osobą niepełnosprawną.

Neuropatia ruchowa czuciowa charakteryzująca się powolnym, postępującym zanikiem mięśni strzałkowych, osłabieniem odruchów skokowych i opadającymi stopy. Choroba towarzyszy mi od zawsze, dlatego nie wiem, jak wygląda życie bez dolegliwości i ograniczeń. Wychodzę z założenia, że bez względu na wszystko warto żyć na 100 procent. Każdy dzień to nowa szansa. Szansa na czynienie świata lepszym. Dla siebie i innych. Świat mnie nie przeraża, wręcz przeciwnie, fascynuje. I choć codziennie zmagam się z przeciwnościami, wiem, że żyje dokładnie tak, jak powinienem.

DZIAŁAJMY RAZEM !

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOWOL, 10836 pomagasz mi dojść do sprawności oraz wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry dziękuje za pomoc.