Jestem gotowy do dalszej walki, Ja KONTRA Wózek.

Dzięki finansowemu wsparciu dobrych ludzi, co dzień wyznaczam sobie małe cele, by w przyszłości osiągnąć ten największy - samodzielność!!! Mam na imię Przemek, mam 39 lat, jestem ojcem 11-letniego Miłosza i 7-letniej Laury. W 2016 roku uległem wypadkowi, w wyniku którego doznałem złamania kręgosłupa i uszkodzenia rdzenia kręgowego. Efektem tego wypadku jest porażenie kończyn dolnych i niedowład kończyn górnych. Przede mną jeszcze wiele lat intensywnej rehabilitacji, abym mógł samodzielnie funkcjonować. Za Twój 1% podatku lub darowizny Ja daje 100% siebie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BRYŁA, 6969 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.