Witam. Nazywam się Paweł Kucharczyk, mam 27 lat. W 2013 roku zachorowałem na złośliwy nowotwór jądra prawego z przerzutami na kręgosłup oraz do płuc i do przestrzeni zaotrzewnowej. Od tego momentu poruszam się na wózku inwalidzkim. Po długiej chemii walkę z nowotworem wygrałem, lecz nabawiłem się ciężkich odleżyn. Mimo swojej niepełnosprawności staram się normalnie funkcjonować, lecz brakuje nam funduszy. Chciałbym was prosić o wsparcie finansowe oraz przekazanie swojego 1% z podatku z którego pieniążki chciałbym przeznaczyć na zakup lekarstw, środków opatrunkowych i pokrycie kosztów rehabilitacji. Pomóż mi walce o lepsze jutro dla mnie i dla mojej rodziny.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kucharczyk, 2788 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o lepsze jutro.