Oliwier ma 4 lata, jest wcześniakiem z diagnozą autyzmu atypowego. Walcząc o syna szukaliśmy specjalistów i wykonaliśmy kosztowne badania.

Pomoc znaleźliśmy w Kijowie. Wykryto u syna przeciwciała antyneuronalne, które niszczą jego układ nerwowy i nie pozwalają się właściwie rozwijać. Rozpoczęliśmy kosztowne leczenie lekami immunosupresyjnymi i immunoglobulinami. Oliwier zaczął rozumieć polecenia i współpracować na zajęciach logopedycznych. Oliwier nie sygnalizuje potrzeb fizjologicznych i nie bawi się. Musimy kontynuować rozpoczętą terapię, rehabilitację i restrykcyjną dietę.

Pomóż nam walczyć o zdrowie i przyszłość naszego dziecka.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ŻAK, 11117 pomagacie Oliwierowi w codziennym funkcjonowaniu.

Za każdą pomoc dziękujemy.