Nazywam się MIROSŁAW LISZTWAN mam 52 lata i jestem po 6 operacjach guza mózgu. Jestem częściowo sparaliżowany, paraliż dotyczy prawej strony, mam  brak możliwości  poruszania prawą ręką i bardzo ograniczoną możliwość chodzenia,  mam bardzo duże problemy z mową, które w zasadzie uniemożliwiają  mi kontakt z innymi. Jestem po chemii i naświetlaniach.Po ostatniej operacji czaszki mam brak  dużej części kości czaszkowej, a powstała rana nie chce się zagoić. Miałem kilka przeszczepów które nie przyjęły się i lekarze rozkładają ręce, mogę zrobić to tylko prywatnie, jednak  nie mam na to środków.Moja niska renta nie wystarcza mi na potrzebne leki, specjalistyczne opatrunki oraz na rehabilitację. Dlatego zwracam się z ogromną prośbą o pomoc i dziękuję za dobre serce.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Lisztwan, 8427 pomagacie mi Państwo w walce z chorobą oraz w codziennym funkcjonowaniu.