Marzena Mierzwa

Witam nazywam się Marzena, mam 26 lat. Pochodzę z Bytomia. Od 6 lat choruję na zanik mięśni -dystrofię FSHD. Ciężką, jak do tej pory nieuleczalną i postępującą chorobę powoli kradnącą moją sprawność. Jedynym sposobem by choć trochę zwolnić zanik mięśni jest ciągła rehabilitacja. Która jak wiadomo jest dość kosztowna.

Każdego dnia walczę o jak najdłuższą samodzielność. Jestem żoną, mamą i dla moich bliskich chce być podporą taką jaką oni są dla mnie. Tylko przy Państwa wsparciu będzie to możliwe ponieważ wraz z rodziną nie jesteśmy w stanie sprostać co miesięcznym kosztom za rehabilitacje.

CHCĘ WALCZYĆ, ABY BEZ PRZESZKÓD WYCHOWYWAĆ CÓRKĘ!

Przekazując darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Mierzwa, 6290 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność. Dziękuję.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<