Witam nazywam się Marzena, mam 26 lat. Pochodzę z Bytomia. Od 6 lat choruję na zanik mięśni -dystrofię FSHD. Ciężką, jak do tej pory nieuleczalną i postępującą chorobę powoli kradnącą moją sprawność. Jedynym sposobem by choć trochę zwolnić zanik mięśni jest ciągła rehabilitacja. Która jak wiadomo jest dość kosztowna.

Każdego dnia walczę o jak najdłuższą samodzielność. Jestem żoną, mamą i dla moich bliskich chce być podporą taką jaką oni są dla mnie. Tylko przy Państwa wsparciu będzie to możliwe ponieważ wraz z rodziną nie jesteśmy w stanie sprostać co miesięcznym kosztom za rehabilitacje.

CHCĘ WALCZYĆ, ABY BEZ PRZESZKÓD WYCHOWYWAĆ CÓRKĘ!

Przekazując darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Mierzwa, 6290 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o sprawność. Dziękuję.