Nazywam się Mariusz, mam 41 lat. W wyniku wypadku doznałem przerwania rdzenia kręgowego, co doprowadziło do czterokończynowego porażenia.

Miesięczne koszty utrzymania oraz zakupu niezbędnych środków medycznych, higienicznych i lekarstw, bez których nie mogę funkcjonować (cewniki, worki, środki przeciw odleżynom, materac przeciw odleżynom), przekraczają wysokość mojej renty. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc w zakupie niezbędnych lekarstw, środków higienicznych i specjalistycznego sprzętu ortopedycznego.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem HARAŚNY, 2771 pomagają mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu, walce o zdrowie oraz mierzyć się z rzeczywistością. Więcej o mnie na: www.mariuszharasny.pl

Za wszelką pomoc będę bardzo wdzięczny.