Marcin Simon

Simon, 1682
KRS

O mnie

Marcin przyszedł na świat w listopadzie 1990 roku. Od urodzenia jest autystyczny, a w 1999 roku zdiagnozowano u niego chorobę Leśniowskiego-Crohna.
Z autyzmem sobie radzimy. Niestety na Crohna mamy niewielki wpływ, możemy jedynie łagodzić jego skutki, naprawiać to, co zniszczyły choroba i przyjmowane leki. Ciężki przebieg (krwotoki z jelit, biegunki, wymioty, bóle brzucha itp.) prowadzi często do wyniszczenia organizmu. Ciągle walczymy o każde 100 g wagi, która podczas zaostrzenia spada w zastraszającym tempie. Nie do końca pomogły 3 operacje, które Marcin przeszedł. Częste hospitalizacje i ogrom cierpień nie pozbawiły Marcina woli życia i optymizmu. Nadal wierzy jednak, że kiedyś będzie lepiej.
ZAPRASZAM NA BLOG MARCINA: www.marcinsim.wordpress.com
Przekazując 1,5% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SIMON, 1682 wspieracie nas Państwo w codziennym funkcjonowaniu.
Dziękujemy.
Numer konta

Moja wizytówka

Moja ulotka

Pobierz e-pity

Wspierane urządzeniaPlatformy programy e-pity

Odsłon: 1756

Jak możesz mi pomóc?

Podaj swoje dane
Wybierz wysokość jednorazowej wpłaty
Wybierz sposób płatności
Nazwa odbiorcy
Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa
Numer konta
Tytuł przelewu
Simon, 1682
Podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected]

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.