Mam na imię Marcin, mam 40 lat. Jestem tatą dwójki dzieci wieku 8 i 5 lat. W lutym 2020r. dowiedziałem się, że mam nieoperacyjny nowotwór złośliwy żołądka. Nowotwór dał masywne przeżuty do układu kostnego, węzłów chłonnych jak i nacieki podskórne głowy potyliczno-ciemieniowej z lewej i prawej strony.

Choroba spowodowała, że musiałem zrezygnować z pracy, do tej pory nieprzerwanie jestem leczony wycieńczająca chemioterapią która przedłuża mi życie. Niestety odczuwam również jej negatywne skutki drętwienie rąk, nóg, niedokrwistość, ciągłe zmęczenie i brak sił. Częste dojazdy do kliniki na każdy kurs chemioterapii plus leki generują koszty którym ciężko mi podołać. Chce walczyć i patrzeć jak moje dzieci dorastają.

Wspomóż mnie jeśli możesz - moja choroba nie lubi czekać.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem NOWICKI,13701 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.

Z góry dziekuję.