Podobno anioły są wśród nas .... ja mam swojego, moją MAMUSIE Małgosie. Mama w wieku 60 lat przeszła na emeryturę chciała poświęcić czas dla dzieci, wnuczków, niestety pojawiła się wiadomość o ciężkiej chorobie.

We wrześniu 2019r. u mamy zdiagnozowano guz mózgu, operacja na płacie skroniowo potyliczym i kolejna diagnoza: glejak złośliwy III stopnia. Obecnie mama jest na etapie radioterapii, szykuje się na chemioterapie. Drodzy znajomi, przyjaciele, ludzie dobrego serca, pomóżmy mojej mamusi Małgosi, której życie nagle zmieniło bieg. Mamusia jest dzielna i chce walczyć, nie poddaje się bo wierzy, że los się jeszcze odwróci i będzie mogła cieszyć się życiem u boku swojej rodziny.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PRZYGODZKA,14180 wspieracie codzienne funkcjonowanie i walkę mojej mamy.