Mam na imię Małgorzata. Od 2011r. zmagam się z chorobą nowotworową. Przeszłam amputację piersi i chemioterapię, jednak w 2015r. rak powrócił z przerzutami do kości. Radioterapia dała tylko 2 lata spokoju bo w 2017r. nastąpił rozsiew do kolejnych kości.

W 2019r. super wieści, regresja choroby, hura! Niestety pojawiło się powikłanie: skrzeplina w sercu! Operacja ratująca życie udała się ale cięcie mostka to nawrót raka. Przez ponad 8 lat przeszłam 10 operacji, wiele chemioterapii, radioterapię i hormonoterapię. I choć rak nie odpuszcza ja się nie poddaję. Jednak do tej walki potrzebuję Państwa wsparcia finansowego.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kańduła, 12821 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry dziękuję za każdą pomoc