Małgorzata Figwer

Figwer, 1056
KRS

O mnie

Mam na imię Gosia. Od 8 lat choruję na ataksję rdzeniowo-móżdzkową (SCA 2). Jest to choroba genetyczna. Ataksja powoduje brak koordynacji ruchowej kończyn dolnych i górnych, kłopoty z równowagą, problemy z mową.
Z tygodnia na tydzień choroba postępuje. W Polsce ataksja jest nieuleczalna. Szansą na normalne życie jest iniekcja komórek macierzystych. Są kliniki przeprowadzające takie zabiegi, co niestety wiąże się z kosztami, które przekraczają moje możliwości finansowe.
WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH
Przekazując 1,5% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon, z dopiskiem FIGWER, 1056 pomagacie mi Państwo zebrać pieniądze na przeprowadzenie zabiegu, wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu. Dajecie mi szansę na normalne życie zdrowej osoby. Dziękuję!
Numer konta

Moja wizytówka

Moja ulotka

Pobierz e-pity

Wspierane urządzeniaPlatformy programy e-pity

Odsłon: 860

Jak możesz mi pomóc?

Podaj swoje dane
Wybierz wysokość jednorazowej wpłaty
Wybierz sposób płatności
Nazwa odbiorcy
Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa
Numer konta
Tytuł przelewu
Figwer, 1056
Podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected]

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.