Guz mózgu - usłyszeliśmy to mając zaledwie po 20 lat. Mąż w 2010 r. przeszedł operację, guz został wycięty. Rok 2014 przyniósł wznowę i kolejną operację. MRI kontrolny w 2018 r. pokazał następne dwa guzy w głowie. Udało się przeprowadzić dwie kolejne operacje.

Ostatni MRI pokazał wznowę, już nieoperacyjną. Obecnie leczenie standardowe w naszym kraju się wyczerpało. Pozostała nam tylko terapia Avastin, która nie jest refundowana. Konsultujemy przypadek męża za granicą. Ponieważ leczenie trwa już tak długo, wyczerpaliśmy swoje możliwości finansowe. Najtrudniejszą rzeczą dla mnie jest prośba o wsparcie, ale widząc obok siebie najsilniejszego mężczyznę na świecie wiem, że nie mam wyjścia i nie mogę się poddać.

PROSZĘ O RATUNEK DLA MOJEGO MĘŻA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PAWELEC,13487 wspierasz Nas w codziennych zmaganiach.