Maksymilian Bobla

Maksymilian urodził się z ciąży bliźniaczej jako II bliźniak, z wielowodziem pod postacią dysforii twarzy, stóp szpotawych, wadą serca ASD II, dodatkowym palcem lewej stopy. Po wykonaniu badań genetycznych stwierdzono rzadką chorobę genetyczną – delecja (ubytek) w obrębie długiego ramienia chromosomu 5, co jest przyczyną wielu problemów zdrowotnych.

Ponadto, u Maksymiliana rozpoznano złośliwy nowotwór wątroby i przewodów żółciowych. Czeka go długa walka o zdrowie, daleko od rodzinnego domu. Jest pod opieką wielu specjalistów: onkologa, neurologa, kardiologa, okulisty, i wielu innych. Jego siła i chęć życia wszystkich zaskakuje, potrzebuje jednak wsparcia w tej walce, dlatego prosimy o pomoc.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BOBLA, 10105 wspieracie Maksymiliana w codziennym funkcjonowaniu i walce o zdrowie.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<