Nazywam się Magdalena Kośny. Mam 31 lat. Niestety od 2016 roku walczę z dwiema nieuleczalnymi chorobami, których leczenie jest kosztowne. Choroby bardzo ograniczają mi siły, których mam coraz mniej, a muszę je mieć do walki z codziennym bólem oraz by pokonywać własne słabości.

Do tego dochodzi kosztowna dieta. Choruję na Żółciową Marskość Wątroby z Żylakami Przełyku 1 stopnia oraz Przewlekłe Zapalenie Trzustki z jej licznymi zwapnieniami, które powstały wskutek zbyt późnego usunięcia pęcherzyka żółciowego, powodującego częste Ostre Zapalenia Trzustki. Nie mam bliskich, dlatego proszę o pomoc choćby poprzez przekazanie 1% podatku, gdyż to nic nie kosztuje - a mnie, być może, życie uratuje!

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KOŚNY, 7394 wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.

Odsłony: 2075