Magdalena Barska ma 28 lat, jest osobą niepełnosprawną w stopniu znacznym (Mózgowe Porażenie Dziecięce czterokończynowe). Porusza się na wózku inwalidzkim prowadzonym przez inną osobę. Rozumie wszystko, co się do niej mówi, ale nie potrafi nic powiedzieć.

Na zadane pytania odpowiada „tak” i „nie” kiwając odpowiednio głową. Jest dziewczyną uśmiechniętą, radosną, z ogromną chęcią do dalszego życia. Wraz z rodzicami często spotyka na swej życiowej drodze różne bariery. Do ich pokonywania niejednokrotnie potrzebne są duże środki finansowe. Dzięki Twojej pomocy będzie to łatwiejsze.

POMÓŻ MAGDZIE W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BARSKA, 4292 pomagają Państwo Magdzie w jej codziennych zmaganiach.

Z góry serdecznie dziękuję.