Nazywam się Krzysztof Sulima, moje zmagania z chorobą rozpoczęły się w 2011r. Zdiagnozowano u mnie guza śródrdzeniowego, następstwem czego był pogłębiający się niedowład spastyczny kończyn dolnych oraz utrata czucia.

Początkowo poruszałem się na wózku, w dniu dzisiejszym dzięki systematycznej i nieprzerwanej rehabilitacji poruszam się przy pomocy kul. Nadzieje na powrót do samodzielnego życia daje mi jedynie rehabilitacja ruchowa, która jest bardzo kosztowna. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe.

PAMIĘTAJ O MNIE WYPEŁNIAJĄC PIT!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SULIMA, 1885 pomogą mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazane wsparcie Dziękuje.