Nasz syn Krzysztof jeszcze niedawno był aktywnym, pełnym energii młodym mężczyzną. Ukończył studia, rozwijał się zawodowo, uprawiał sport. Kilkanaście tragicznych minut diametralnie odmieniło jego życie.

Dziś znajduje się w stanie po niedotlenieniu mózgu, całkowicie zdany na pomoc innych. Jedyną nadzieję na powrót do wcześniejszego życia daje intensywna, specjalistyczna rehabilitacja, która jest bardzo kosztowna. Nie jesteśmy w stanie samodzielnie jej sfinansować. Krzysztof jest naszym jedynym dzieckiem, naszą dumą i radością, którą okrutny los postanowił nam odebrać.

Prosimy, pomóżcie mu wyzdrowieć, a nam odzyskać światło naszego życia!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem STONOGA, 11217 wspieracie Krzysztofa w codziennym funkcjonowaniu i w powrocie do zdrowia.

Bardzo dziękujemy za wszelką pomoc.