Krzysztof - 38 lat, tatuś dwóch córeczek, mąż, syn i brat, wesoły, pełen temperamentu facet, z wielkim zamiłowaniem do gotowania. 9 stycznia 2020r. fatalne 5 minut zaważyło na dotychczasowym stanie i życiu Krzysztofa - pęknięcie tętniaka podpajęczynówkowe.

Krzysztof stracił z Nami jakikolwiek kontakt. Śpiączka - stan wegetatywny. Krzysztof nie jest w stanie z Nami się porozumieć, choć są zauważalne poprawy funkcjonowania. Nie jest w stanie przytulić swoich córek, które nie za bardzo rozumieją co jest z tatusiem. Nie jest w stanie nawet im powiedzieć jak bardzo je kocha.

POMÓŻMY WRÓCIĆ KRZYSZTOFOWI DO CÓREK - 1% TO NIE DUŻO

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Rozbiewski, 14327 wspieracie Krzysztofa w codziennym funkcjonowaniu i rehabilitacji.

W imieniu Krzysztofa chcemy podziękować za każdy dar serca.