Krzysiu urodził się 18.12.2019r. W wieku 3 miesięcy miał pierwszy atak padaczkowy. Krzyś jest ciągle hospitalizowany, zdiagnozowano u niego encefalopatię padaczkową. Ponadto, cierpi na hipotonię mięśniową.

Jest opóźniony w rozwoju, nie potrafi sam utrzymać główki, nie obraca się na boczki, nie siedzi, nie chodzi, nie uśmiecha się, nie wodzi wzrokiem, ma oczopląs i jest karmiony przez sondę. Ataki dalej występują, z każdym atakiem Krzyś cofa się rozwojowo. Syn wymaga stałej rehabilitacji i wizyt wielu specjalistów. Zebrane pieniądze przeznaczymy na dalsze leczenie i rehabilitację.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Hulbój, 13880 pomagacie Państwo Krzysiowi w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękujemy wszystkim darczyńcom z całego serca za wszelką pomoc.

Krzysiu z rodzicami.