Mam na imię Krystyna. Od lutego 2014r. intensywnie walczę ze złośliwym surowiczym rakiem jajnika. Przeszłam 5 ciężkich operacji, jestem po 8 seriach chemioterapii.

Od grudnia 2018r. przez rok byłam na onkologicznym leku olaparib. Obecnie jestem po chorobie covid, nakłuciu nerki, do tego organizm wychodowal grzyb we krwi dalej koniecznie muszę leczyć się onkologicznie od którego zależy moje życie. Przez tak intensywne leczenie nie mogę podjąć żadnej pracy. Koszty leczenia przekraczają możliwości finansowe moje i mojej rodziny. Dlatego zwracam się z prośbą o wsparcie.

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SADOWSKA, 6625 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o życie.

Bardzo dziękuję za wsparcie, ponieważ każda pomoc jest dla mnie bezcenna.