Dziękujemy Wszystkim, którzy postanowili wesprzeć Kornelię w poprzednich latach. Dziękujemy z całego serca za Państwa pomoc :)

Kornelia ma niespełna sześć lat i zdiagnozowany autyzm dziecięcy. To pogodna i pełna pozytywnej energii dziewczynka. Ma autyzm, ale ma również szansę na normalne życie. Dzięki terapiom, w których codziennie uczestniczy czyni duże postępy. Uczy się funkcjonować w normalnym świecie. Dzięki Państwa pomocy ma szansę na rozwój i lepszą przyszłość.

POMÓŻ MI WALCZYĆ O LEPSZE JUTRO

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ZIELIŃSKA, 10214 pomagacie Państwo Kornelii w codziennym funkcjonowaniu i w walce o samodzielność.

Za okazaną pomoc bardzo wszystkim dziękujemy :) Kornelia z rodziną