Kornelia jest 4,5-letnią dziewczynką, która uwielbia tańczyć, śpiewać i robić różnego rodzaju żarciochy. Nela rok temu zachorowała na ostrą białaczkę limfoblastyczną typu B-ALL.

Jest już po intensywnym leczeniu szpitalnym, które bylo dla nas koszmarem. W tym momencie jest na kolejnym etapie chemii - podtrzymaniu. Niestety efekty uboczne chemioterapii są dewastujące dla tak młodego organizmu. Dzięki wpływom ze zbiórek możemy zapewnić córce komfort leczenia, niezbędne leki, rehabilitacje, specjalistyczne badania oraz wszystko to, co pozwoli nam wspierać jej rozwój bez rówieśników i przedszkola.

POMÓŻ NELI W WALCE Z BIAŁACZKĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem JÓSKOWIAK, 12106 pomagacie Państwo Kornelii w codziennym funkcjonowaniu oraz w walce o zdrowie.