Klaudia Nakielska

Nakielska, 1650
KRS

O mnie

Jesteśmy rodzicami 22-letniej Klaudii. W 2009 r. zdiagnozowano u naszej córeczki złośliwy nowotwór mózgu. Chorobę udało się pokonać w niespełna pół roku.
Niestety leczenie, jak i nowotwór spowodowały wiele schorzeń, m.in. wielohormonalną niedoczynność przysadki. Każdego dnia podejmujemy intensywną rehabilitację neuropsychologiczną, jak i ruchową. Przy intensywnej rehabilitacji Klaudia ma dużą szansę na powrót do zdrowia. Szukamy ciągle nowych, często bardzo kosztownych metod i sposobów. Klaudia wymaga stałej opieki. Chcemy skorzystać ze szkolenia dla rodziców, abyśmy mogli wdrożyć rehabilitację Klaudii w nasze życie codzienne. Niestety koszty są wysokie.
POMÓŻ KLAUDII W POWROCIE DO ZDROWIA
Przekazując 1,5% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Nakielska, 1650 wspierasz Klaudię w codziennych zmaganiach.
=Serdecznie Dziękujemy - Rodzice Klaudii
Numer konta

Moja wizytówka

Moja ulotka

Pobierz e-pity

Wspierane urządzeniaPlatformy programy e-pity

Odsłon: 773

Jak możesz mi pomóc?

Podaj swoje dane
Wybierz wysokość jednorazowej wpłaty
Wybierz sposób płatności
Nazwa odbiorcy
Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa
Numer konta
Tytuł przelewu
Nakielska, 1650
Podajemy nazwisko i numer subkonta osoby której chcemy przekazać darowiznę. To bardzo ważne!

Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Avalon – Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym z siedzibą przy ul. Michała Kajki 80/82 lok 1, 04-620 Warszawa. Kontakt z administratorem możliwy jest pod nr tel. 22 266 82 36 lub email: [email protected] Kontakt z inspektorem ochrony danych osobowych możliwy jest za pomocą email: [email protected]

Dane osobowe będą przetwarzane w celach realizacji przelewu w tym odpowiedniego zaksięgowania wpłat na kontach Beneficjentów a także w celach kontaktowych oraz statystycznych administratora danych. Dane będą udostępniane portalom płatniczym w celu procesowania Państwa płatności. Państwa dane osobowe będą udostępniane Beneficjentom w celu weryfikacji wpłat. Jeśli się Państwo nie zgadzają na udostępnianie swoich danych osobowych Beneficjentom proszę zaznaczyć wpłatę anonimową lub poinformować nas o tym wysyłając maila na adres [email protected]

Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w każdym momencie. Wycofanie zgody nie ma skutku dla przetwarzania wykonanego przed cofnięciem zgody. W razie takiej konieczności dane mogą być udostępnione podmiotom upoważnionym na podstawie przepisów prawa. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Przysługuje również Pani/Panu prawo do wniesienia sprzeciwu oraz prawo do przenoszenia danych. Może Pani/Pan wnieść skargę do organu nadzorczego.