Nazywam się Katarzyna Roszyk, mam 23 lata. W grudniu 2009 roku przeszłam operację kręgosłupa (operacja skoliozy). Niestety podczas zabiegu doszło do uszkodzenia rdzenia kręgowego, czego skutkiem jest utrzymujący się do dziś niedowład kończyn dolnych. Obecnie poruszam się na wózku inwalidzkim oraz przy niewielkich odległościach za pomocą dwóch kul. Każdego dnia stawiam czoła napotkanym wyzwaniom związanym z moją niepełnosprawnością. Staram się żyć normalnie. Dążę do tego aby być w jak największym stopniu niezależną od innych. Nie chcę dopuścić aby mój stan fizyczny się pogorszył. Jednak aby do tego nie doszło potrzebuję codziennej, intensywnej rehabilitacji, która jest bardzo kosztowna. Zebrane pieniądze chciałabym przeznaczyć na pokrycie kosztów rehabilitacji (dojazdy, leczenie) oraz odpowiedniego sprzętu (wózka). Proszę o Państwa wsparcie, a za każdą dotychczas okazaną pomoc bardzo dziękuję.   Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Roszyk, 3122 pomożecie mi Państwo w utrzymaniu dobrej kondycji fizycznej, dążeniu do pełnej samodzielności oraz codziennej walce z moją niepełnosprawnością.

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Roszyk, 3122 pomożecie mi Państwo w utrzymaniu dobrej kondycji fizycznej, dążeniu do pełnej samodzielności oraz codziennej walce z moją niepełnosprawnością.