Mam na imię Kasia. O raku jelita grubego dowiedziałam się w 2016 r. Cały mój świat legł w gruzach, a skończyłam dopiero 40 lat.

Dzięki wsparciu Najbliższych podniosłam się i walczę o życie dla moich ukochanych: męża i syna. Przez niespełna 4 lata to już moja 5 walka z rakiem. Od 2016 r. przeszłam dwie ciężkie operacje, chemio- i radioterapię. Cztery razy wygrałam, bardzo pragnę żyć i wygrać po raz kolejny! Pomoc otrzymaną od Darczyńców przeznaczę na terapię wspomagającą leczenie, która jest kosztowna, lecz pomaga radzić sobie z bólem, depresją i wycieńczeniem organizmu. Nie mam wielkich marzeń, największym jest pokonać chorobę, widzieć jak syn zdaje maturę, dostaje się na studia, cieszyć się z moim mężem z każdego kolejnego dnia.

PROSZĘ, POMÓŻCIE MI ŻYĆ!

Przekazując 1% lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem CAŁA, 12819 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu i walce z chorobą.